zaterdag 1 maart 2014

Lauwwarme salade met gegrilde groentes, pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes




Vandaag maakte ik een salade met onder andere gegrilde groente, pesto en Parmezaanse kaas. Jammie! 

Wat heb je nodig? (1 persoon)
- half bakje kastanjechampignons, 
- half bakje gewone champignons,  
- halve courgette,
- halve rode paprika, 
- drie gegrilde paprika's 
- half zakje eikenbladsla,  
-  2 grote eetlepels (verse) pesto,  
- 40 gram versgeraspte parmezaanse kaas, 
- geroosterde pijnboompitjes,
- (2 theelepels) Italiaanse kruiden/peper/zout/olijfolie. 

Hoe maak je het?
snijd de groenten (champignons, courgette en rode paprika) grof en gril deze olijfolie in een grillpan, ongeveer 10 minuten. Strooi de Italiaanse kruiden, peper en zout er over. Rooster de pijnboompitjes en doe de eikenbladsla op je bord. Snijd de gegrilde paprika. 
Meng de eikenbladsla met de pesto, kaas en pijnboompitjes en je hebt een heerlijke maaltijdsalade. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten